Računovodske storitve

Zaradi pogostih sprememb in vse bolj zahtevne zakonodaje je urejeno računovodstvo je ena bistvenih zahtev in potreb sodobnih gospodarskih družb. Naj bo računovodstvo več kot poročanje davčnim in statističnim organom, podatke izkoristite za poslovna in finančna odločanja, s tem pa povečajte svojo konkurenčno prednost.

Slika1

Individualno pristopamo k vsakemu od naših partnerjev, vedno smo dostopni po telefonu za vprašanja in nasvete. Poslovnim partnerjem zagotavljamo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja. Naše storitve znamo prilagoditi velikim, srednjim in majhnim podjetjem, ne glede na obliko (d.o.o., d.n.o., k.d., s.p., obrtniki, društva, ….) Svojim poslovnim partnerjem nudimo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja, ob tem pa je naše vodenje poslovnih knjig zanesljivo in sprotno.Za vas opravljamo naslednje računovodske storitve:

Možen je dogovor za opravljanje vseh računovodskih storitev ali pa le za opravljanje določenega dela računovodstva. Po potrebi organiziramo in svetujemo pri vzpostavitvi Vašega informacijskega sistema.