Predstavitev

Podjetje SUMA PLUS d.o.o. je mlado, sodobno in dinamično podjetje, specializirano za opravljanje  računovodskih in knjigovodskih storitev.

V podjetju zaposlujemo računovodje, ki so natančni, ažurni, urejeni in odgovorni, se stalno izobražujejo in imajo najmanj 10 let delovnih izkušenj na področju računovodstva.


slika4

Skupaj rešujemo probleme in iščemo najboljše rešitve.

Naš računovodski servis vam nudi izčrpno svetovanje in individualno obravnavo, vedno smo dostopni po telefonu za vprašanja in nasvete. Naše storitve znamo prilagoditi velikim, srednjim in majhnim podjetjem, ne glede na obliko (d.o.o., d.n.o., k.d., s.p., obrtniki, društva,  ….) Svojim poslovnim partnerjem nudimo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja, ob tem pa je naše vodenje poslovnih knjig zanesljivo in sprotno.

Z ljudmi, s katerimi prihajamo v stik; dobavitelji, strankami, sodelavci, želimo graditi dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju, kakovosti naših storitev in dobrem sodelovanju. Zavedamo se, da obstajamo, ker nam zaupate in tega zaupanja ne mislimo izgubiti.

Zastavili smo si visoke cilje in standarde, katere nameravamo še izboljševati in prinašati zadovoljstvo našim strankam. Radi prisluhnemo željam, potrebam in kritikam naših strank, ter tako naše storitve sproti dopolnjujemo in izboljšujemo.

Svoje poslanstvo uresničujemo s pomočjo vrednot, ki so naše vodilo in jih z veseljem uveljavljamo pri svojem delu:

Z vsako stranko želimo dolgoročno in uspešno sodelovanje, ki temelji na zaupanju. Gradimo ga s strokovnim in kakovostnim delom, fleksibilnostji in hitro odzivnostjo.